Luisterkind is een methode om met een kind op afstand contact te maken, de antwoorden op zijn of haar vragen naar boven te halen en waar mogelijk direct een verandering door te zetten. De Luisterkind Methode is ontwikkeld door Diana Hendriks.

Hoe het werkt?

Via de mail stuur je de vraag of vragen die je hebt over jouw kind. Graag ontvang ik er ook een foto bij van jouw kind, met de leeftijd erbij vermeld. Als het kind 10 jaar of ouder is, moet het kind zelf ook akkoord gaan met de afstemming. Je betaalt 60 euro voor een afstemming. Binnen twee weken na de betaling, ontvang je de afstemming in je mailbox.

Kinderen laten vaak via hun gedrag, lichaam of emoties aan hun ouders weten dat er ‘iets’ aan de hand is. Als ouder weet je vaak niet precies wat. En kun je je machteloos voelen omdat je het gedrag niet kan keren of de oorzaak van de emoties niet begrijpt. Het is ontzettend lastig om de oorzaak te achterhalen. Je kind is te jong of kan simpelweg niet benoemen wat er aan de hand is. In die situatie kan een Luisterkind-afstemming hulp bieden.

“Ik herken mijn dochter hier zo erg in. En door deze afstemming inderdaad haar meer ruimte, vrijheid gegeven. Mijn onzekerheid meer losgelaten waardoor ik een heel vrolijk en tevreden meisje terugkreeg! Dit geeft meer vertrouwen en dat is heerlijk.”

“Wat een mooie woorden over en voor mijn zoon. Je afstemming maakt bij mij ook erg veel tranen los. Vooral over wat je zegt dat hij zo ongrijpbaar is, zelfs voor mij.
Dank voor je mooie woorden want je slaat echt de spijker op zijn kop. En ziet hem in zijn mooiste vorm. Dank, Dank, Dank!”