Luisterkind-afstemmingen maak ik voor iedereen (jong en oud) die gehoord wil worden. Ik luister naar de antwoorden en oplossingen die jij zelf diep vanbinnen al hebt, maar waar je zelf niet zo goed bij kan. Een afstemming is een methode om met een kind of een volwassene op afstand contact te maken, de antwoorden op de gestelde vragen naar boven te halen en waar mogelijk direct een verandering door te zetten. Deze methode is ontwikkeld door Diana Hendriks.

Hoe het werkt?

Via de mail stuur je de vraag of vragen die je hebt over jezelf of over jouw kind. Graag ontvang ik ook een foto, met de leeftijd erbij vermeld. Als het een afstemming voor jouw kind van 10 jaar of ouder betreft, dan wil ik dat jouw kind zelf ook akkoord gaat met de afstemming. Je betaalt 60 euro voor een afstemming. Binnen twee weken na de betaling, ontvang je de afstemming in je mailbox.

Kinderen laten vaak via hun gedrag, lichaam of emoties aan hun ouders weten dat er ‘iets’ aan de hand is. Als ouder weet je vaak niet precies wat. En kun je je machteloos voelen omdat je het gedrag niet kan keren of de oorzaak van de emoties niet begrijpt. Het is ontzettend lastig om de oorzaak te achterhalen. Je kind is te jong of kan simpelweg niet benoemen wat er aan de hand is. In die situatie kan een Luisterkind-afstemming hulp bieden.


Ervaringen

“Ik herken mijn dochter hier zo erg in. En door deze afstemming inderdaad haar meer ruimte, vrijheid gegeven. Mijn onzekerheid meer losgelaten waardoor ik een heel vrolijk en tevreden meisje terugkreeg! Dit geeft meer vertrouwen en dat is heerlijk.”

“Wat een mooie woorden over en voor mijn zoon. Je afstemming maakt bij mij ook erg veel tranen los. Vooral over wat je zegt dat hij zo ongrijpbaar is, zelfs voor mij. Dank voor je mooie woorden want je slaat echt de spijker op zijn kop. En ziet hem in zijn mooiste vorm. Dank, Dank, Dank!”