Heb je zelf het gevoel dat alles even niet zo lekker loopt? Je bent moe, futloos, komt nergens toe? Snak je naar ontspanning en aandacht voor jou?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik geef je gedurende een uur of anderhalf uur alle energie die je nodig hebt, gecombineerd met een heerlijke ontspanningsmassage. Door het toevoegen en losmaken van de energie waar het bij jou momenteel geblokkeerd is, kan het bij jou weer gaan stromen en kom je weer meer in balans. Hou er wel rekening mee dat hier mogelijk meerdere sessies voor nodig zijn.

Is het niet een heerlijk idee dat je een even helemaal niets hoeft en volledig mag ontspannen?

Neem contact met me op om deze tijd voor jezelf in te plannen en laat je helemaal onderdompelen in mijn aandacht voor jou. Je kunt natuurlijk eenmalig kiezen voor deze aandacht voor jou, maar we kunnen ook afspreken dat je op regelmatige basis bij me langs komt.

Een blik in mijn praktijkruimte