Je hoort mensen wellicht wel eens zeggen: ‘Ik loop helemaal leeg op die persoon.’ Of: ‘De energie in die ruimte is zo fijn.’

Als je ervoor open staat: ‘alles is energie‘. Wat bedoel ik daarmee?

Onze hele lijf is energie, en we staan in verbinding met alles en iedereen in onze omgeving door middel van energie. Dat er in die energie ook flink wat mis kan zijn, dat zal duidelijk zijn. Onverwerkte ervaringen of emoties zetten zich ergens vast in je lijf. En als dat maar lang genoeg blijft ‘door-etteren’, kun je daar ook fysieke klachten van krijgen. Dat is de energie die ergens in je lichaam geblokkeerd is. Die niet meer kan stromen.

Het weer laten stromen van die energie, daar kom ik in beeld. Na een korte intake waarin jij mij vertelt waar je last van hebt, kan ik door middel van het toevoegen van energie de blokkades helpen opheffen en de energie weer laten stromen. Is dit vaag? Nee. Je voelt tijdens een behandeling of direct erna al dat er iets gebeurt in je lijf. Soms voel je tintelingen of er komen allerlei emoties los. Dit betekent dat er iets in gang is gezet.

Wil je meer weten over deze energetische behandelingen?

Neem dan contact met me op.